Carregant...
since 1996 creating POS
your best image on the POS
euromon plv
Barcelona, Brusel·les, Madrid, París

Barcelona, Brusel·les, Madrid, París

 
Des de 1996 euromon plv es va encaminar en una trajectòria que ens ha posicionat com una de les empreses capdavantera en el disseny i fabricació d'expositors permanents per al punt de venda, en totes les seves variants (de terra, de mostrador, lluminosos, promocionals, interactius, etc.) i en tot tipus de materials (metall, plàstics, vidre, fusta, etc.)
 

Logística
Logística
En el nostre objectiu d'oferir servei al 100%, realitzem la distribució "world-wide" de tot el material produït, amb el consegüent estalvi de costos i moviment de mercaderia.
Storage / Picking
Storage / Picking
Departament creat amb l'únic objectiu de facilitar i optimitzar els costos finals als nostres clients. En aquest apartat oferim el servei logístic 100% des del magatzematge, amb un cost molt reduït, fins a la implantació de productes en els mobles salvant extra costos per als nostres clients.
Producció
Producció
Seguint els standards de qualitat marcats per la UE, i sota un estricte control de qualitat, és un departament en permanent formació, amb l'únic objectiu d'oferir la millor qualitat i servei dels productes desenvolupats en les nostres instal·lacions.
Disseny
Disseny
Equip format per professionals dedicats exclusivament al disseny de PLV permanent i semi permanent. La principal motivació són les últimes tendències del disseny, per poder oferir als nostres clients només projectes guanyadors i exitós.
Serveis
euromon plv proveïdor oficial per Pierre Fabre
Des euromon plv estem molt orgullosos d'anunciar-vos que som els partners oficial de PLV a Espanya de l'empresa de cosmètica Pierre Fabre.
euromon plv ha guanyat el concurs de proveïdors de PLV gràcies als seus expositors de qualitat i solucions de PLV a mida.
Vam rebre la visita del nostre nou partner de PLV a les nostres oficines de Barcelona i els va encantar la presentació dels nostres expositors al showroom.
Unes solucions de PLV adaptades a les necessitats dels nostres clients, un equip de disseny i de producció que sap plasmar-les en els expositors de sòl, de taula i qualsevol solució de PLV, són les claus del nostre èxit.
En euromon PLV volem donar les gràcies a Pierre Fabre Iberia per la seva confiança en el nostre treball i en els nostres expositors de PLV.
Creació d’un nou departament
En expositors euromon plv sempre pensem a donar el millor servei als nostres clients, per a això hem creat el nostre nou departament intern de print i tall per poder optimitzar al màxim els costos, reduir el termini de producció del nostres expositors i evidentment millorar la qualitat dels nostres treballs.

Per a això hem adquirit maquinària de màxima tecnologia, (1 màquina d’impressió i una altra de tall ambdues de gran format).

Tot això per complementar la producció dels nostres expositors. Expositors amb una màxima qualitat, expositors creatius, expositors amb una major durabilitat i optimització de preus, això és el que els nostres expositors aportaran al teu projecte de plv.
Jubilació Santos euromon plv
Després de més de vint anys agraïm el seu treball i el felicitem en aquesta nova etapa de la seva vida.
Moltes gràcies Santos.
euromon PLV partner de "Eberlin & Paco Paco"
Eberlin & Paco Paco han confiat en la nostra professionalitat i experiència per dissenyar i fabricar els seus expositors.
Aquests expositors són presents en programes de tv, (antena3 i TVE1) i en les més prestigioses clíniques estètiques i salons de bellesa.
El nostre expositor ha estat acollit satisfactòriament, per la seva elegància i sofisticat disseny, és un expositor molt versàtil ja que serveix tant d'expositor de sòl, com a expositor de mostrador.
Un PLV creat per euromonplv, a l'altura d'un gran esdeveniment com és la unió de Paco Paco, maquilladors professionals de tv i el laboratori espanyol Eberlin Biocosmetics.
Estem molt orgullosos de l'èxit que estan tenint els expositors i el nostre client. Gràcies per confiar en nosaltres.
com fabricar un expositor d´èxit en el punt de venta
euromon plv, després dels 20 anys d'experiència com a fabricants, d'expositors permanents, sap que, un expositor de PLV original i creatiu, ha de saber captar l'atenció del públic i l'expositor permanent ha de complir dues funcions principals.

- L'expositor de Plv ha de reforçar el posicionament de la marca o el producte en la ment del consumidor.

- L'expositor de plv, ha d'influir en les compres per impuls mitjançant la persuasió visual.

euromon plv, fabrica expositors permanents, amb diferents tècniques i amb multimaterials: Expositors permanents fabricats en fusta, metàl·lics, i també en expositors plv de metacrilat, polipropilè, poliestirè, etc.

Els expositors permanents que fabrica euromon plv, podem afegir tots els efectes sensorials, que desitgi el client, per millorar el posicionaments dels expositors plv en el punt de venda, de cara que els expositors plv, capteu la suficient atenció als consumidors.
euromon plv proveïdor exclusiu per Henkel Ibèrica

euromon plv , ha estat de nou seleccionat com a proveïdor oficial exclusiu d'expositors plv i displays, per al Grup Henkel Ibèrica d'Espanya i Portugal al mes de juliol de 2016 . euromon plv , és proveïdor oficial fa ja 20 anys , per aquesta gran companyia, aportant als seus expositors plv , un alt valor afegit, a través dels dissenys i fabricació dels seus displays per les seves marques. Henkel Ibèrica , segueix confiant en la nostra experiència per a la fabricació i dissenys dels seus expositors plv i la gestió de la seva imatge . Felicitats a tot l'equip de euromon plv , novament .
 
euromon plv i Samsonite

euromon expositores PLV , comença col·laboració amb Samsonite , dissenyant- i fabricant diferents expositors en diferents materials permanents. Display de sòl en metall i fusta, Logo expositor de sobretaula en fusta impresa. La satisfacció del client amb els displays fabricats es la nostre major aval i garantia. Des de euromon expositores PLV agraïm la confiança que tots els nostres clients dipositen en nosaltres per dissenyar i produir els seus expositors que sempre són un èxit en el punt de venda.
euromon plv presenta expositor "eco-friendly"


El nostre model d'expositor "eco friendly ", és un expositor permanent , en fusta DM, ecològica. Aquest expositor és d'un material molt resistent , ecològic i econòmic. La facilitat i rapidesa de muntatge fa que aquest expositor sigui un dels nostres plv estrella. Aquest expositor de fusta ofereix un gran espai de publicitat , donant una visibilitat impactant en el punt de venda. Des del departament de I + D, de euromon plv , s'ha estudiat la manera d' economitzar al màxim el transport de l'expositor. Amb la qual cosa , podrà comprovar la reducció de costos logístics. No ho dubti més , demaneu-nos pressupost sense compromís .
 
 
 © euromon plv · Since 1996 · your best image on the POS 
     
EXPORTBARCELONABRUSEL·LESMADRIDPARÍS
08750, Barcelona
Espanya
Oficina Central i Fàbrica
08750, Barcelona
Espanya
Delegació
1310, Brussel·les
Bèlgica
Delegació
28028, Madrid
Espanya
Delegació
Tel: (00 34) 93 673 06 40Tel: (00 34) 93 673 18 28Tel: (00 34) 93 673 06 40Tel: (00 34) 917 93 80 32Tel: (00 33) 649 16 30 20
     
 info@euromonplv.com 

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat