since 1996 creating POS

Serveis

 
Cargando
Slide Servicios
Noves instal·lacions d´euromon plv a Molins de Rei (Barcelona)
Noves instal·lacions situades a Barcelona, comptem amb 2630 m2 de planta de producció i 200 m2 de showroom. No dubti a visitar-nos!
Disseny

Disseny

Equip format per professionals dedicats exclusivament al disseny de PLV permanent i semi permanent. La principal motivació són les últimes tendències del disseny, per poder oferir als nostres clients només projectes guanyadors i exitós.
Logística

Logística

En el nostre objectiu d'oferir servei al 100%, realitzem la distribució "world-wide" de tot el material produït, amb el consegüent estalvi de costos i moviment de mercaderia.
Storage / Picking

Storage / Picking

Departament creat amb l'únic objectiu de facilitar i optimitzar els costos finals als nostres clients. En aquest apartat oferim el servei logístic 100% des del magatzematge, amb un cost molt reduït, fins a la implantació de productes en els mobles salvant extra costos per als nostres clients.
 
Producció

Producció

Seguint els standards de qualitat marcats per la UE, i sota un estricte control de qualitat, és un departament en permanent formació, amb l'únic objectiu d'oferir la millor qualitat i servei dels productes desenvolupats en les nostres instal·lacions.
Shop in Shop

Shop in Shop

Nou servei, que inclou la implantació del material produït en el PLV tant a nivell nacional com internacional. D'aquesta manera s'assegura una perfecta implantació del material en les millors condicions en el punt de venda.
Tecnologia

Tecnologia

Hem incorporat les últimes tecnologies al nostre procés de producció des de la recepció de briefs i disseny, fins a la implantació dels mobles en les botigues. Ajudant amb èxit als nostres clients al seu objectiu principal, la seva presència de marca en el punt de venda
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...