since 1996 creating POS

Empresa · Creant P.L.V.

 
Cargando
Slide acerca de
Noves instal·lacions d´euromon plv a Molins de Rei (Barcelona)
Noves instal·lacions situades a Barcelona, comptem amb 2630 m2 de planta de producció i 200 m2 de showroom. No dubti a visitar-nos!

Des de 1996 euromon plv es va encaminar en una trajectòria que ens ha posicionat com una de les empreses capdavantera en el disseny i fabricació d'expositors permanents per al punt de venda, en totes les seves variants (de terra, de mostrador, lluminosos, promocionals, interactius, etc.) i en tot tipus de materials (metall, plàstics, vidre, fusta, etc.)

Creem, dissenyem i oferim solucions innovadores i viables. Disposem de les últimes tecnologies. Som pioners en un nou concepte del PLV, cimentat en les idees fresques del nostre equip de disseny, en la professionalitat del nostre departament de fabricació i en el valor afegit d'un servei d'assessorament tècnic del més alt nivell.

El nostre gran compromís: posar a les seves mans propostes modernes, funcionals; projectes exclusius, tenint en compte la viabilitat així com aportar solucions integrals que inclouen el control de la producció, la logística i la posada a la disposició del client tant d'àmbit nacional com internacional.

El nostre principal objectiu: destacar els productes dels nostres clients sobre els altres en el punt de venda.

La nostra aposta de creixement: Euromon plv està present en tots els mercats europeus, després de les obertures de noves delegacions a Bordeus i Brussel·les, reafirmant-se en la seva vocació internacional...

"Crear i dissenyar és la nostra filosofia, busquem solucions innovadores i viables. Disposem per a això de les últimes tecnologies per aconseguir grans metes."
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...