since 1996 creating POS

Barcelona, Brusel·les, Madrid, Paris

Cargando
Des de 1996 euromon plv es va encaminar en una trajectòria que ens ha posicionat com una de les empreses capdavantera en el disseny i fabricació d'expositors permanents per al punt de venda, en totes les seves variants (de terra, de mostrador, lluminosos, promocionals, interactius, etc.) i en tot tipus de materials (metall, plàstics, vidre, fusta, etc.)
 

SERVEIS

Cargando
Serveis

Disseny

Equip format per professionals dedicats exclusivament al disseny de PLV permanent i semi permanent. La principal motivació són les últimes tendències del disseny, per poder oferir als nostres clients només projectes guanyadors i exitós.
Serveis

Logística

En el nostre objectiu d'oferir servei al 100%, realitzem la distribució "world-wide" de tot el material produït, amb el consegüent estalvi de costos i moviment de mercaderia.
Serveis

Storage / Picking

Departament creat amb l'únic objectiu de facilitar i optimitzar els costos finals als nostres clients. En aquest apartat oferim el servei logístic 100% des del magatzematge, amb un cost molt reduït, fins a la implantació de productes en els mobles salvant extra costos per als nostres clients.
Serveis

Producció

Seguint els standards de qualitat marcats per la UE, i sota un estricte control de qualitat, és un departament en permanent formació, amb l'únic objectiu d'oferir la millor qualitat i servei dels productes desenvolupats en les nostres instal·lacions.
 

NOTICIES

Cargando
Noticias

Nova maquina Rierge Easynet 3018A

En euromon plv, dissenyadors i fabricants de PLV tant per a expositors de sòl com a expositors de taulell, continuem invertint en el nostre parc de maquinària per estar sempre a l'avantguarda. Seguim ampliant i renovant el nostre parc, amb màquines d'última generació i les tecnologies més avançades de mercat per poder donar solució a les creixents demandes de PLV en fusta ECO En aquesta...
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrarse

... ...