Carregant...
since 1996 creating POS
euromon plv
Sello de calidad
Barcelona, Brusel·les, Madrid, París

Barcelona, Brusel·les, Madrid, París

 
Des de 1996 euromon plv es va encaminar en una trajectòria que ens ha posicionat com una de les empreses capdavantera en el disseny i fabricació d'expositors permanents per al punt de venda, en totes les seves variants (de terra, de mostrador, lluminosos, promocionals, interactius, etc.) i en tot tipus de materials (metall, plàstics, vidre, fusta, etc.)
 

Logística
Logística
En el nostre objectiu d'oferir servei al 100%, realitzem la distribució "world-wide" de tot el material produït, amb el consegüent estalvi de costos i moviment de mercaderia.
Storage / Picking
Storage / Picking
Departament creat amb l'únic objectiu de facilitar i optimitzar els costos finals als nostres clients. En aquest apartat oferim el servei logístic 100% des del magatzematge, amb un cost molt reduït, fins a la implantació de productes en els mobles salvant extra costos per als nostres clients.
Producció
Producció
Seguint els standards de qualitat marcats per la UE, i sota un estricte control de qualitat, és un departament en permanent formació, amb l'únic objectiu d'oferir la millor qualitat i servei dels productes desenvolupats en les nostres instal·lacions.
Disseny
Disseny
Equip format per professionals dedicats exclusivament al disseny de PLV permanent i semi permanent. La principal motivació són les últimes tendències del disseny, per poder oferir als nostres clients només projectes guanyadors i exitós.
Serveis
euromon plv àmplia el seu parc de maquinàries incorporant una nova plegadora de plàstic d'última generació de la prestigiosa marca holandesa Shannon.
  euromon plv,amb l'objectiu de garantir els millors acabats i reduir els terminis de lliurament en els nostres expositors de terra, expositors de sobretaula, material de categorització de lineals i plv en general, hem invertit en una maquina plegadora.
Amb ella es redueix el temps de producció
Tot això repercutirà notablement en la fabricació dels nostres expositors de terra, expositors de sobretaula, regletes i plv en general
 euromon plv sempre pensant a oferir el millor als nostres clients, confiï en nosaltres la fabricació dels seus expositors i plv.
euromon plv, liders en servei i qualitat, la seva plv en bones mans.

 
Obtenció de la certificació ISO 9001
A euromon plv, aplicant els nostres principis de qualitat i millora constant, i tenint com a objectiu principal de donar la major confiança i satisfacció als nostres clients, hem implementat la Normativa i certificació ISO 9001.
Qualitat, relació, rendiment, preu i prestacions. Serveis que ja oferiem fins ara i que d’ara endavant quedaran reflectits en aquest certificat ISO.
Molt satisfets de l’ obtenció d’aquesta certificació que acredita que euromon plv cumpleix amb tots els requisits per un sistema de gestió de qualitat.
Ara la vostra PLV amb el distintiu de qualitat ISO 9001.
 
Nou catàleg digital 2019 d´euromon plv
Ja està disponible el nostre nou catàleg digital 2019, on podreu trobar tota mena d’expositors i displays.
Expositors de sòl, expositors de sobretaula: PLV en materials permanents.
Inclou una breu presentación d’expositors realitzats en tots els sectors, PLV dissenyat i fabricat ad hoc en material permanents.
Podeu visualitzar-ho clicant en la part superior dreta d’aquesta página web, en la pestanya CATÀLEG.
Euromon expositors, especialistes en PLV.
No dubtis a contactar-nos perquè els teus projectes d’expositors i PLV siguin un èxit, aportarem als teus projectes originalitat, frescor i alt impacte en el punt de venda.
 
Euromon plv experts en categorització de lineals
No només els expositors impulsen les vendes dels productes en el punt de venda.
Els elements que componen la categorització de lineals també ajuden a això.
Banderoles, regletes, glorificadors, marcs destacadors, tot això un plv dinàmic, versàtil, que s'adapta a tot tipus de lineals i implantacions.
Impulsen la venda dels seus productes, els destaquen de la resta de competència, en definitiva capten l'atenció del consumidor.
Complements de categorització de lineals, que juntament amb els nostres expositors i plv en ser un èxit en el punt de venda aconsegueixen que la inversió que es realitza en ells tingui un ràpid retorn als nostres clients.
El retorn de la inversió en PLV en el punt de venda és a molt curt o mitjà termini.
Invertir en expositors i tot tipus de plv és un encert segur.
 
Des d´ euromon plv seguim innovant
En euromon plv som especialistes en la fabricació d'expositors PLV, displays en el punt de venda, amb una sòlida trajectòria que queda reflectida en el nostre portfoli.
Hem incorporat nova maquinària per a la fabricació d'expositors, displays i materials Ad hoc per adequar els nostres dissenys a les necessitats en expositors i PLV ? dels nostres clients. Orgullosos de comptar amb el millor equip humà perquè les nostres idees ajudin a millorar la visibilitat en el punt de venda.
Gaudim amb cada projecte i nou repte per a la creació i fabricació dels nostres expositors i solucions en PLV (Publicitat en Lloc de Venda) aportant als nostres partners noves i creatives solucions en PLV innovador. Tenim cura de cada idea i nou disseny per després veure la seva transformació i implementació de cadascun dels nostres expositors, displays i diferents projectes de PLV.
Apostant per la diferenciació euromon plv va apostar per participar i crear un espai per exposar els nostres projectes i iniciatives d'èxit, en solucions aportades als nostres clients de la indústria farmacèutica, on seguim treballant i apostant per crear noves solucions en expositors diferencials i materials en PLV que ajudin a interactuar amb el pacient i consumidor final.
 Totes les nostres innovacions presentades en expositors PLV i nous materials, estan ja a la vostra disposició per a qualsevol consulta o necessitat al respecte.
De nou, gràcies des de tot l'equip d´euromon plv . Where your idees Grow!       
Euromon plv proveïdor oficial per Pierre Fabre
Des euromon plv estem molt orgullosos d'anunciar-vos que som els partners oficial de PLV a Espanya de l'empresa de cosmètica Pierre Fabre.
euromon plv ha guanyat el concurs de proveïdors de PLV gràcies als seus expositors de qualitat i solucions de PLV a mida.
Vam rebre la visita del nostre nou partner de PLV a les nostres oficines de Barcelona i els va encantar la presentació dels nostres expositors al showroom.
Unes solucions de PLV adaptades a les necessitats dels nostres clients, un equip de disseny i de producció que sap plasmar-les en els expositors de sòl, de taula i qualsevol solució de PLV, són les claus del nostre èxit.
En euromon PLV volem donar les gràcies a Pierre Fabre Iberia per la seva confiança en el nostre treball i en els nostres expositors de PLV.
Creació d’un nou departament
En expositors euromon plv sempre pensem a donar el millor servei als nostres clients, per a això hem creat el nostre nou departament intern de print i tall per poder optimitzar al màxim els costos, reduir el termini de producció del nostres expositors i evidentment millorar la qualitat dels nostres treballs.

Per a això hem adquirit maquinària de màxima tecnologia, (1 màquina d’impressió i una altra de tall ambdues de gran format).

Tot això per complementar la producció dels nostres expositors. Expositors amb una màxima qualitat, expositors creatius, expositors amb una major durabilitat i optimització de preus, això és el que els nostres expositors aportaran al teu projecte de plv.
Com fabricar un expositor d´èxit en el punt de venta
euromon plv, després dels 20 anys d'experiència com a fabricants, d'expositors permanents, sap que, un expositor de PLV original i creatiu, ha de saber captar l'atenció del públic i l'expositor permanent ha de complir dues funcions principals.

- L'expositor de Plv ha de reforçar el posicionament de la marca o el producte en la ment del consumidor.

- L'expositor de plv, ha d'influir en les compres per impuls mitjançant la persuasió visual.

euromon plv, fabrica expositors permanents, amb diferents tècniques i amb multimaterials: Expositors permanents fabricats en fusta, metàl·lics, i també en expositors plv de metacrilat, polipropilè, poliestirè, etc.

Els expositors permanents que fabrica euromon plv, podem afegir tots els efectes sensorials, que desitgi el client, per millorar el posicionaments dels expositors plv en el punt de venda, de cara que els expositors plv, capteu la suficient atenció als consumidors.
 
 © euromon plv · Since 1996 · your best image on the POS 
     
EXPORTBARCELONABRUSEL·LESMADRIDPARÍS
08750, Barcelona
Espanya
Oficina Central i Fàbrica
08750, Barcelona
Espanya
Delegació
1310, Brussel·les
Bèlgica
Delegació
28028, Madrid
Espanya
Delegació
75005, Paris
França
Tel: (00 34) 93 673 06 40Tel: (00 34) 93 673 18 28Tel: (00 34) 93 673 06 40Tel: (00 34) 917 93 80 32Tel: (00 33) 756 78 74 89
Tel: (00 33) 756 78 02 17
     
 info@euromonplv.com
Política de qualitat - Política de Privacitat - Avis Cookies - Avis legal
 

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat