Carregant...
since 1996 creating POS
euromon plv
Barcelona, Brusel·les, Madrid, París

Barcelona, Brusel·les, Madrid, París

 
Des de 1996 euromon plv es va encaminar en una trajectòria que ens ha posicionat com una de les empreses capdavantera en el disseny i fabricació d'expositors permanents per al punt de venda, en totes les seves variants (de terra, de mostrador, lluminosos, promocionals, interactius, etc.) i en tot tipus de materials (metall, plàstics, vidre, fusta, etc.)
 

Logística
Logística
En el nostre objectiu d'oferir servei al 100%, realitzem la distribució "world-wide" de tot el material produït, amb el consegüent estalvi de costos i moviment de mercaderia.
Storage / Picking
Storage / Picking
Departament creat amb l'únic objectiu de facilitar i optimitzar els costos finals als nostres clients. En aquest apartat oferim el servei logístic 100% des del magatzematge, amb un cost molt reduït, fins a la implantació de productes en els mobles salvant extra costos per als nostres clients.
Producció
Producció
Seguint els standards de qualitat marcats per la UE, i sota un estricte control de qualitat, és un departament en permanent formació, amb l'únic objectiu d'oferir la millor qualitat i servei dels productes desenvolupats en les nostres instal·lacions.
Disseny
Disseny
Equip format per professionals dedicats exclusivament al disseny de PLV permanent i semi permanent. La principal motivació són les últimes tendències del disseny, per poder oferir als nostres clients només projectes guanyadors i exitós.
Serveis
euromon plv experts en categorització de lineals
No només els expositors impulsen les vendes dels productes en el punt de venda.
Els elements que componen la categorització de lineals també ajuden a això.
Banderoles, regletes, glorificadors, marcs destacadors, tot això un plv dinàmic, versàtil, que s'adapta a tot tipus de lineals i implantacions.
Impulsen la venda dels seus productes, els destaquen de la resta de competència, en definitiva capten l'atenció del consumidor.
Complements de categorització de lineals, que juntament amb els nostres expositors i plv en ser un èxit en el punt de venda aconsegueixen que la inversió que es realitza en ells tingui un ràpid retorn als nostres clients.
El retorn de la inversió en PLV en el punt de venda és a molt curt o mitjà termini.
Invertir en expositors i tot tipus de plv és un encert segur.
 
des d´ euromon plv seguim innovant
En euromon plv som especialistes en la fabricació d'expositors PLV, displays en el punt de venda, amb una sòlida trajectòria que queda reflectida en el nostre portfoli.
Hem incorporat nova maquinària per a la fabricació d'expositors, displays i materials Ad hoc per adequar els nostres dissenys a les necessitats en expositors i PLV ? dels nostres clients. Orgullosos de comptar amb el millor equip humà perquè les nostres idees ajudin a millorar la visibilitat en el punt de venda.
Gaudim amb cada projecte i nou repte per a la creació i fabricació dels nostres expositors i solucions en PLV (Publicitat en Lloc de Venda) aportant als nostres partners noves i creatives solucions en PLV innovador. Tenim cura de cada idea i nou disseny per després veure la seva transformació i implementació de cadascun dels nostres expositors, displays i diferents projectes de PLV.
Apostant per la diferenciació euromon plv va apostar per participar i crear un espai per exposar els nostres projectes i iniciatives d'èxit, en solucions aportades als nostres clients de la indústria farmacèutica, on seguim treballant i apostant per crear noves solucions en expositors diferencials i materials en PLV que ajudin a interactuar amb el pacient i consumidor final.
 Totes les nostres innovacions presentades en expositors PLV i nous materials, estan ja a la vostra disposició per a qualsevol consulta o necessitat al respecte.
De nou, gràcies des de tot l'equip d´euromon plv . Where your idees Grow!       
euromon plv proveïdor oficial per Pierre Fabre
Des euromon plv estem molt orgullosos d'anunciar-vos que som els partners oficial de PLV a Espanya de l'empresa de cosmètica Pierre Fabre.
euromon plv ha guanyat el concurs de proveïdors de PLV gràcies als seus expositors de qualitat i solucions de PLV a mida.
Vam rebre la visita del nostre nou partner de PLV a les nostres oficines de Barcelona i els va encantar la presentació dels nostres expositors al showroom.
Unes solucions de PLV adaptades a les necessitats dels nostres clients, un equip de disseny i de producció que sap plasmar-les en els expositors de sòl, de taula i qualsevol solució de PLV, són les claus del nostre èxit.
En euromon PLV volem donar les gràcies a Pierre Fabre Iberia per la seva confiança en el nostre treball i en els nostres expositors de PLV.
Creació d’un nou departament
En expositors euromon plv sempre pensem a donar el millor servei als nostres clients, per a això hem creat el nostre nou departament intern de print i tall per poder optimitzar al màxim els costos, reduir el termini de producció del nostres expositors i evidentment millorar la qualitat dels nostres treballs.

Per a això hem adquirit maquinària de màxima tecnologia, (1 màquina d’impressió i una altra de tall ambdues de gran format).

Tot això per complementar la producció dels nostres expositors. Expositors amb una màxima qualitat, expositors creatius, expositors amb una major durabilitat i optimització de preus, això és el que els nostres expositors aportaran al teu projecte de plv.
Jubilació Santos euromon plv
Després de més de vint anys agraïm el seu treball i el felicitem en aquesta nova etapa de la seva vida.
Moltes gràcies Santos.
euromon PLV partner de "Eberlin & Paco Paco"
Eberlin & Paco Paco han confiat en la nostra professionalitat i experiència per dissenyar i fabricar els seus expositors.
Aquests expositors són presents en programes de tv, (antena3 i TVE1) i en les més prestigioses clíniques estètiques i salons de bellesa.
El nostre expositor ha estat acollit satisfactòriament, per la seva elegància i sofisticat disseny, és un expositor molt versàtil ja que serveix tant d'expositor de sòl, com a expositor de mostrador.
Un PLV creat per euromonplv, a l'altura d'un gran esdeveniment com és la unió de Paco Paco, maquilladors professionals de tv i el laboratori espanyol Eberlin Biocosmetics.
Estem molt orgullosos de l'èxit que estan tenint els expositors i el nostre client. Gràcies per confiar en nosaltres.
com fabricar un expositor d´èxit en el punt de venta
euromon plv, després dels 20 anys d'experiència com a fabricants, d'expositors permanents, sap que, un expositor de PLV original i creatiu, ha de saber captar l'atenció del públic i l'expositor permanent ha de complir dues funcions principals.

- L'expositor de Plv ha de reforçar el posicionament de la marca o el producte en la ment del consumidor.

- L'expositor de plv, ha d'influir en les compres per impuls mitjançant la persuasió visual.

euromon plv, fabrica expositors permanents, amb diferents tècniques i amb multimaterials: Expositors permanents fabricats en fusta, metàl·lics, i també en expositors plv de metacrilat, polipropilè, poliestirè, etc.

Els expositors permanents que fabrica euromon plv, podem afegir tots els efectes sensorials, que desitgi el client, per millorar el posicionaments dels expositors plv en el punt de venda, de cara que els expositors plv, capteu la suficient atenció als consumidors.
euromon plv proveïdor exclusiu per Henkel Ibèrica

euromon plv , ha estat de nou seleccionat com a proveïdor oficial exclusiu d'expositors plv i displays, per al Grup Henkel Ibèrica d'Espanya i Portugal al mes de juliol de 2016 . euromon plv , és proveïdor oficial fa ja 20 anys , per aquesta gran companyia, aportant als seus expositors plv , un alt valor afegit, a través dels dissenys i fabricació dels seus displays per les seves marques. Henkel Ibèrica , segueix confiant en la nostra experiència per a la fabricació i dissenys dels seus expositors plv i la gestió de la seva imatge . Felicitats a tot l'equip de euromon plv , novament .
 
 
 © euromon plv · Since 1996 · your best image on the POS 
     
EXPORTBARCELONABRUSEL·LESMADRIDPARÍS
08750, Barcelona
Espanya
Oficina Central i Fàbrica
08750, Barcelona
Espanya
Delegació
1310, Brussel·les
Bèlgica
Delegació
28028, Madrid
Espanya
 
Tel: (00 34) 93 673 06 40Tel: (00 34) 93 673 18 28Tel: (00 34) 93 673 06 40Tel: (00 34) 917 93 80 32Tel: (00 33) 756 78 02 17
     
 info@euromonplv.com - Política de Privacitat - Avis Cookies - Avis legal 

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat